Op zoek naar een activator voor teams en professionals?
Een architect van leer- en verandertrajecten?
Of een ‘varifocale’ verbinder?

Effectief bijdragen aan de ontwikkeling van professionals, teams en organisaties. Snel en vruchtbaar schakelen tussen de lerende organisatie en individuele professionals.
Dat staat in mijn werk voorop. In verschillende rollen.
Als coach help ik je complexe vraagstukken te ontrafelen, het beste in jezelf te mobiliseren en handelingsverlegenheid te overwinnen. Als (gedrags)veranderaar bevorder ik dat collega’s elkaar écht verstaan. En dat gedeelde visies tot daadwerkelijke gedragsverandering leiden.

Ik ben iemand die veel vragen stelt, zonder oordelen luistert, jouw eigen kracht en die van je collega’s aanboort en bundelt. Door middel van oefeningen, opdrachten en speelse werkvormen. Met respect, humor, energie en variatie; zo nodig provocatie en confrontatie.

Mijn grootste hobby? Pittige wandelingen maken in de prachtige natuur: het alpiene hooggebergte, maar ook kleine kuitenbijters in de buurt, of tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Vakliteratuur houdt me scherp en zelfkritisch. Romans uit de Lage Landen en uit de wereldliteratuur prikkelen mijn verbeelding en creativiteit.
Van harte draag ik ook maatschappelijk bij. Daarom vervul ik uiteenlopende vrijwilligerstaken, bijvoorbeeld als buurtbemiddelaar.

Misschien leest je liever wat klanten zeggen? Of wil je mijn profiel bekijken?